tiistai 14. kesäkuuta 2011

Täyden kuun valossa

Kun tulin tänne viikko sitten, ilma oli raikas ja illat kylmiä. Öisin palelin. Mutta perhe taisi tuoda Suomen lämmön matkatuliaisina tänne, sillä lämpötila harppasi kesäisiin lukemiin kertaheitolla ja nytkin kello 23 lämpötila ulkona on yli 25 astetta. Kun viikko sitten se oli 10 astetta vähemmän samaan aikaan.

Nautimme uskomattoman ihastuttavasta mökistämme puron rannalla. Neliöitä tässä on riittävästi, vaikken tiedäkään minkä verran. Talo on vähän vanhempi, mutta kaikki pelaa hyvin. Tämä on 3h+k+ruokailutila+kylpyhuone. Pihalla on terassi ja grillausmahdollisuus. Kaikki mukavuudet tv:stä langattomaan nettiin löytyy. Mikäpä tässä on asustellessa.

Meillä on auto käytössä. Tällä hetkellä iso lava-auto, loppuviikosta sitten vähän pienempi citymaasturi. Upeasti Reijo on sulautunut joukkoon ja omaksunut kalifornialaisen ajotavan. Täällä ajaminen on toista kunnioittavaa loputonta autovirtaa. Ehkä se tuntuu hurjalta, mutta liikenne täällä tuntuu sujuvalta ja mukaansa tempaavalta. No, ehkä vielä helppo kommentoida, kun itse en ole ajanut. Tuo truck ei houkuttele ratin taakse. Mun silmissä muistuttaa enemmän monsteri-autoa.... Mutta sellaisiahan ne täällä. Odottelen sitä citymaasturia ennen kuin lähden liikenteen sekaan. :)

Mitä muuta voisi sanoa tästä päivästä? Tytöt jäivät yöksi Beniciaan pitämään huolta Andrew'sta. Andrew on ihastuttava 7-vuotias, joka vuosi sitten jo ihastui Jennan koko pienen miehen sydämellä. :) Ja nyt vielä tuli Janikakin. Jenna, Joel ja Janika viettivät pari tuntia Andrew'n kanssa tänään ja loppuviikon tytöt katsovat muutaman tunnin päivässä häntä, kun vanhemmat ovat töissä. Puistoa, jäätelöä, DS-pelejä .... siitä on seuraavat aamupäivät tehty.

Ihanan upea kuutamo tänään. Ja tämä lämpö - pimeys yhdistelmä on vain aina yhtä eksoottista. Olinpa sitten Keniassa, Abu Dhabissa tai Walnut Creekissä, tai nuoruusvuosina Eastbournessa Englannissa, niin fiilis on aina sama. Kerrassaan ihastuttava. Voisin vain istua ja nauttia siitä. Tuo lämpö on kuin huopa, joka kääriytyy illan pimeydessä ylle. Nyt tuota pimeyttä valaisee upea kuu täysin pilvettömältä taivaalta.

Taitaa olla aika mennä petiin. Uusi päivä edessä. Tänään enemmän päiväkirjatyyliin.


Tarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti