torstai 2. kesäkuuta 2011

Tästä se alkaa

Viimeiset valmistelut alkavat olla loppusuoralla kesän maiseman vaihdosta varten. Lyhyesti teille, jotka ette ole kulkeneet kanssamme tätä kevättä. Jumala puhui meille jo viime vuoden puolella, että Hän kutsuu meidät Kaliforniaan täksi kesäksi. Hän sanoi, että meidän tulee mennä palvelemaan Rivers of Edeniin, vaikka vielä silloin mitään näkyvää ei ollut aloitettu, sillä Debra ja Marvin olivat vasta muuttaneet sinne itsekin. Olen osa Rivers of Edeniä ja Jumala on minut siihen työhön kutsunut ja asettanut. Nyt Hän sanoi lähettävänsä minut ja meidät Kaliforniaan. Ja me vastasimme "kyllä", vaikka emme vielä nähneet mitään. Työ ei ollut alkanut. Emme voineet nähdä miten se olisi mahdollista. Miten Reijo voisi olla koko kesän pois töistä? Miten taloudellisesti se olisi mahdollista? Ja niin monta muuta kysymysmerkkiä.

Mutta Hänen tiensä ovat korkeammalla meidän teitämme ja Hänen ajatuksensa meidän ajatuksiamme. Vastasimme "kyllä" kuuliaisuudessa ja uskossa. Luottaen, että koska Hän on kutsun antaja, Hän on myös lähettäjä. Hän, Kaikkivaltias, avaa meille oven mennä ja järjestää kaiken niin, että se on mahdollista.

Kevät on ollut uskon koettelemista ja vaikka palaset ovat loksahdelleet kohdalleen pikku hiljaa, silti välillä inhimillinen epävarmuus on iskenyt mieleen ja vihollinen on yrittänyt parhaansa mukaan lannistaa ja tuoda epäuskoa. Mutta lähdimme uskossa liikkeelle ja olemme päättäneet jatkaa uskossa. Uskoen, että Jumala on kaiken  yläpuolella ja on valmistanut meille tien edeltäkäsin. Se on Hänen sanansa lupaus ja siinä seisomme.

Joten nyt, kun koulut päättyvät ja matka viimein alkaa, on jännityksen kutkutusta ilmassa. Matka ei ole lomamatka, jossa vietämme pari viikkoa kyläillen ja turisteina. Asumme omillamme, elämme elämäämme toisessa maassa ja kulttuurissa ja kielessä kiitollisina siitä, että meillä on myös joukko ystäviä ympärillämme. Lähdemme katsomaan uteliaina etsien ja tavoitellen sitä mitä Jumala on varannut meille tämän matkan aikana, jotta Hän voisi muuttaa meitä, avartaa näkemyksiämme ja vapauttaa meitä kulttuurisidonnaisuuksista Jumalan valtakunnan vapauteen.

Tämän blogin idea on, että voit olla osallisena tällä matkalla. Tämän kautta jaamme ajatuksiamme, kokemuksiamme, elämäämme ja Jumalan tekoja elämässämme sen mukaan kuin ehdimme blogia päivittää. Tämä on koko perheen yhteinen blogi, joten tekstin alta löytyy aina kirjoittaja. Osa teksteistä voi olla englanniksi, osa suomeksi.

Haluamme myös tämän kautta rohkaista sinuakin elämään todeksi sen, mihin Jumala kutsuu sinua. Älä rajoita Häntä, sillä Hänelle kaikki on mahdollista. Ja samoin meille, kun me laitamme uskomme Häneen ja rakastamme Häntä.

Tarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti