perjantai 24. kesäkuuta 2011

Shopping day


Vaihteeksi kirjotan vähän suomea. Tänään vietettiin aamupäivä siis Walnut Creekin keskustassa. Keskusta on kävelymatkan päässä täältä "mökistä", missä me nyt asutaan, joten käveltiin sinne. Debra ja Lizzy tuli meiän mukaan. Ehdittiin vilkasta vähän H&M:ää (Kyllä, ruotsalaiset on levittäytyneet myös merten taa, täältä löytyy myös IKEA, jonne pääsen huomenna. Jos et vielä tiennyt, se on yksi niistä kaupoista joissa viihdyn vaikken sais ostaa mitään) kunnes Kristen tuli ja me mentiin syömään lounasta viereiseen kiinalaiseen ravintolaan (mun ehdotuksesta xD) tilattiin jotain kanaa ja "salaatti kääröjä"(eli jäävuorisaalaatin puolikkaita ja sinne sisälle liha juttua) oli todella hyvää. Lopuksi sitten fortune cookies ja takaisin shoppailemaan.

Lounaan jälkeen äiti ja Debra suuntas Starbucksiin ja me mentiin takas H&M:lle, nyt saatiin enemmän aikaa katella mitä kaikkee sielt löytyy. Hinnat liikku samoissa lukemissa kun Suomessa, paitsi vaan dollareina, eli sen verran halvempia :) Piipahdettiin myös Forever 21:ssa ennen kun päädyttiin Starbucksiin Frappuccinoille. Siinä sitten shoppaus reissu ja suuntana koti. Iltapäivä meni lukiessa, katsellessa elokuvaa ja rentoutuessa.

Jotenki täällä vaan tulee tehtyä enemmän, ehkä se johtuu siitä että järestetään enemmän tekemistä, mutta toisaalta itekkin haluaa tehä enemmän. Ehkä se on sitä, että on uudessa paikassa ja haluaa kokeilla kaikenlaista. En tiedä, mutta jotenkin kotona vaan ei tule lähettyä minnekkään. Saattaa myös johtua seuran puutteesta.... No kuitenkin olen ilonen siitä että ei tee mieli jäädä sisään koko päiväksi, koska muuten missaisin paljon. Pitäs vaan sitten kotonakin vaikka lähtee vaan kävelylle tai jotain, jonnekkin missä ei ole vielä tullut käytyä aina voi löytää jotain uutta, vaikka se olisi jotain minkä on nähnyt miljoona kertaa. Kokeile joskus, yritä katsoa jotain asiaa ihan uudesta näkökulmasta :) Se on virkistävää.

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti